BANG & OLUFSEN

De installaties uitgevoerd door V.T.S. worden beschouwd als referentiemodellen.

Opbrengst

VOOR PERFECTE INTEGRATIE

Door de jaren heen en generaties apparaten heeft Bang & Olufsen een enorme ervaring opgebouwd, niet alleen in geluids- en beeldkwaliteit maar ook in installatie-uitbreidingen. Met het BeoLink-concept biedt Bang & Olufsen haar klanten de beste oplossing om overal in huis beeld en geluid te hebben.

Meer dan 25 jaar ervaring met Bang & Olufsen-apparatuur en de BeoLink-oplossing stellen V.T.S. om al uw volledige installaties uit te voeren, al uw installatietransformaties, alle zichtbare of onzichtbare bedradingswerken… Elke klantvraag wordt zorgvuldig onderzocht.

Tot op heden zijn de installaties uitgevoerd door V.T.S. worden beschouwd als referentiemodellen. Sommige zijn vergroot of aangepast zonder dat we de sporen van het werk van onze teams hebben kunnen zien. En als onze klanten tevreden zijn; architecten, wederverkopers, installateurs… zijn tevreden!

In nauwe samenwerking met professionals uit de industrie is het ons doel klanten alles te bieden wat ze van hun Bang & Olufsen-installatie kunnen verwachten: uitmuntendheid. Als officieel Bang & Olufsen Service Center kunnen we u helpen profiteren van onze diensten en onze knowhow.

DE STUDIE

In samenwerking met onze potentiële partners (wederverkoper, architect, enz.) en de klant:

○ we voeren een voorbezoek ter plaatse uit om een ​​schatting te maken volgens de wensen van de klant

○ nous contrôlons l’installation existante (s’il y en a une)

○ we leggen duidelijk uit hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd

○ we geven heldere antwoorden op vragen van de klant en potentiële partners

DE SCHATTING

In samenwerking met onze potentiële partners (wederverkoper, architect, enz.) en de klant:

○ De offertes zijn inclusief reiskosten, arbeid, kabels en diverse materialen die nodig zijn voor de realisatie van de projecten.

○ Offertes bevatten nooit prijzen voor Bang & Olufsen-apparaten.

○ Voor een eventueel uitgebrachte offerte worden geen offertekosten gevraagd. Bij weigering van een offerte wordt een vast tarief van € 100 (+ BTW) aangerekend.

UITVOERING

○ De installatie van producten van Bang & Olufsen of BeoLink of Beosystem vereist 2 technici om ervoor te zorgen dat de verschillende fasen van een project perfect worden uitgevoerd.

○ De startdatum van de werken wordt vastgelegd in overleg met onze partners en de eindklant.

○ Zodra de werken klaar zijn, wordt de oplevering van de werken samen met onze partners en de eindklant ingepland.

○ De V.T.S. op een nieuwe installatie (of een deel van een installatie) is 2 jaar voor onderdelen en arbeid. Reizen is de verantwoordelijkheid van de klant.

Reizen is de verantwoordelijkheid van de klant. Interventies uitgevoerd door een derde partij en facturen met betrekking tot deze diensten zullen door V.T.S.

TVA: BE 0453.441.643

RPM BRUSELS

IBAN: BE02 4255 1798 4140

BIC: KREDBEBB

TVA: BE 0453.441.643

RPM BRUXELLES

IBAN: BE02 4255 1798 4140

BIC: KREDBEBB

+32 (0)2 465 33 10